top of page

Onze school

Wie zijn wij?

Graag stellen wij onze school aan u voor!

We zijn een warme, kleinschalige en laagdrempelige plattelandsschool waar elk kind kan groeien in een krachtige leeromgeving.

Op onze school kunnen de kinderen leren, groeien en spelen in een prachtige, groene omgeving. Dit werkt stimulerend en biedt een waaier aan ontwikkelingskansen voor elk kind. Alle personeelsleden hebben een hart voor kinderen waardoor ze leren geloven in zichzelf en plezier beleven in het leren.

We leren de kinderen samenwerken en bieden heel veel ruimte voor emotionele en creatieve ontwikkeling. Hierin speelt ook onze schoolmascotte, Snuffel, een belangrijke rol. Elk jaar staat een ander thema centraal waarin Snuffel en de kinderen op pad gaan om samen de normen en waarden van onze school te ontdekken.

Onze school biedt zorg op maat van ieder kind. Tijdens overlegmomenten met de leerkrachten en de ouders kijken we wat de beste aanpak voor uw kind kan zijn zodat het zich verder kan ontwikkelen op zijn unieke manier.

Wij werken nauw samen met de ouders. Zo organiseren wij infomomenten voor de allerkleinsten, infoavonden, oudercontacten, schoolfeest, grootouderfeest, Sinterklaasfeest,... Ouders worden ook vaak uitgenodigd om een handje te helpen in de klas van zoon-of dochterlief.

We staan voor open communicatie!

Bovendien zijn wij een “katholieke” school. Dit betekent dat wij hen de christelijke waarden willen bijbrengen in ons onderwijsaanbod en in ons dagdagelijks handelen. We leren hen dankbaar en verwonderd zijn voor alles om hen heen.

2016_09_08_sfeerbeelden_FotoSarah_MG_001

Hier kan je onze digitale schoolfolder downloaden

schoolfolder.png
bottom of page